THORDAB Industri innovation

Thordab industri innovation AB hjälper till projektledning för att utveckla nya produkter till marknaden snabbare.

Thordab Industri innovation AB. Vi har mer än 40 års erfarenhet med utveckling av nya produkter. Vi har specialister inom produktion, mekanik, hydraulik och kan hjälpa till med program utveckling. Vi kan hjälpa er med projektledning, analys/förstudie, konstruktion till en prototyp.

Innovativa mekaniska konstruktioner är en förutsättning för ett produktutvecklande företags framgång. På grund av dagens korta utvecklingscykler och höga krav måste befintliga produkter ständigt vidareutvecklas samtidigt som helt nya tas fram. Något som ökar företagens behov av resursförstärkning i hela utvecklingskedjan.

Thordab Industri innovation AB har egen verkstad som ger unik möjlighet att bygga, montera och testa prototyper. Att ha kontroll på alla steg i utveckling och tillverkningsfas är en unik plattform som gör att våra kunder tjänar tid och pengar. Vi samarbetar med flera konsultfirmor inom el, mek, styrsystem, hydraulik, provning och verifiering. 

Uppdragsledare väljer projektledare och team utifrån uppdragets natur och stadium.

För att lyckas med ett nytt projekt så har Thordab Industri innovation en unik förmåga och innovationskraft att lösa kundens krav. Detta är möjlig att åstadkomma genom att teamet med samarbete görs med flera experter inom olika områden.

Några projekt som är gjorda

DMX520, Brokk

Hercules

Indrives

Mimbly

Elforest

GT8

Mobilbearbetning

Boggier till tigercat, Valmet, Vammas, timberjack mfl.

Hydroren

epaybacc

trainingtool

En ny innovation på ett luftfilter som tar bort fukt ur luften och inte behöver underhåll. Filtret minskar vatteninnehållet i hydraulolja och bromsolja.

Thordab utvecklar säkerhetscylinder som kan spara upp till 60% av lyften. Cylindern kan hålla kvar lasten om slang eller tätningar har havererat. Cylinder är energieffektiv och sparar både energi och ökar hastigheten på system som har för små pumpar.

"Har man aldrig gjort några misstag, då har man aldrig provat något nytt."

Albert Einstein

 • Nytt svenskt patent beviljat

  Nytt svenskt patent beviljat

  Nytt patent beviljat på broms och drivanordning vid rangerbroms

  2017-07-04 11:10
 • Hydroren wifi

  Hydroren wifi

  Nu är hydroren uppkopplad på nätet

  2017-02-03 23:18
 • Hydroren

  Hydroren

  Hydroren nu för att torka transformatorer

  2017-02-03 23:17
Tillagd i varukorgen